i väntan

2009-12-26 - 21:41:07 / Kategori: Dagar : )
i dag har vi varit i motala lukas köpte en klocka för sin julklapps peng och jag kolla på kläder på lindex hitta inget dock men det brukar va så när jag väl har pengar till det ;) surt men sant va iallafall trevligt .. åkte till onoff kolla lite på mobiler lukas tappa ju sin i snön här om dagen så skulle vi köpa en på onoff kortet men han visste inte vilken han ville ha riktigt då och kände sig inte säker allls så jag hamna med en ny mobil i handen visst skulle vi köpa nya båda i januari men nu behöde ju han men han ville va säker och jag va redan det eller så gott som jag ändra mig ju iaffären men jag är super nöjd och visst dumt nu tänker alla när vi e så fattiga men jag skiter i det alla lever så bra och belönar sig själva och det tycker jag och lukas att vi också behöver vi har inte massa dyra saker hemme eller fina moderna möbler tv saker eller så då får man unna sig med mobiler i bland för det e saker vi gillar ...nu väntar jag på att få åka upp till mormor ska bli kul att ses saknar ju henne och dom andra hela tiden så ska bli kul att ses hoppas vi får det kul sen kommer mamma som jag också faktiskt saknar konstigt nog ;) hihi .. och peter på ett litet hörn men bara ett litet ;) nu tror jag att min pojk vill att jag ska göra manna gryns gröt bäst man gör det så han inte blir sur....



me
jag

Nya mobilen
min nya mobil

Sune julbadad och glor surt på mig :)

nune

Tripp trapp trull
hihi..
trip trap trull

GOD JUL

2009-12-24 - 01:22:42 / Kategori: Dagar : )

God jul


Nu.

2009-12-19 - 23:41:48 / Kategori: Dagar : )

Nu är det inte långt kvar till jul och jag börjar bli helt frisk nu undrar vad det va om jag hade någon inflensa eller så sjukt ont hade jag i hals mage och huvud iallafall nu är jag bara förkyld men det är ju också lite ssmå jobbigt faktiskt hmm :( nu är julkort utskickat hoppas alla som skulle ha har fått sina för nu lägger jag upp det här :).
och lite bilder som vanligt på min lilla kattunge som e sjukt speciel..han kollade på tv i dag america´s funniest home videos kul tyckte jag fick inte dom bästa bilderna men men :)
julkort

julkort 
Jul godis :)
nam jam 
Har varit och kollar på den här i affären och känt på den verkligen nått jag vill införskaffa mig i en snar framtid.
lg gw520
sune och tvn
 tv tv 
Nune som vi kaallar han och mariekexet :) han e som en liten hund äter allt och äter söner kuddar dörrar data stol med mer här hemma så kul med en hundkatt hmm..
hehe söt sune


Vanilla och Cherry

2009-12-10 - 21:45:46 / Kategori: Dagar : )
Ja i dag kom adam med cocacola vanilj till skolan jag spärra upp ögonen och blev nyfiken på vart han hade fått tag på den som dom inte brukar säljas längre fick reda på att dom fanns på citygross  i mantorp efter skolan var vi på väg mot målet konstigt nog stog dom bland kryddor haha kul :) men nu har jag min vanilla cola jam så gott jag gillar det lukas köpte en cola som hette cocacola cherry hmm den smakar som sånna där lossas bär man brukar få i drinkar som smakar skumt exakt så smakar den blää inget för mig :) sen har lukas köpt en cremsoda spännande vad den smakar återkommer i morgon nu har vi smaka för mycket cola för en dag..


cola cherry

love


varför

2009-12-09 - 18:31:28 / Kategori: Dagar : )
ja varför blir man kär i saker när man inte har pengar nu har det hänt jag har knappt pengar till minna räkningar och jag har än en gång blivit kär i en ny  mobil  varför blir man det varför tittar man jo reklamen i brevlådan varför kollade jag varför .. men en stor kärlek fick jag till en mobil som jag skulle kunna köpa någon gång i mitt liv och en telefån som jag inte kan köpa för den kommer nog aldrig va i min pris klass lika dyr som en bil för fan haha...

http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/82717?opendocument&markID=60-13-13&SubsArtNo=65509

lg gw520

http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/15849?opendocument&markID=60-13-14

nokia n900


Någon som tycker om mig och är miljonär skicka en sån till mig :P hihihiihihi
någon gång kanske jag kan köpa den översta :)


hmmm

2009-12-01 - 19:40:18 / Kategori: Dagar : )

Jag känner att jag behöver skriva av mig det e så mycket i mitt huvud så jag vet inte vart jag ska ta vägen jag lossas som allt e okej med mig och skrattar och e glad men skenet bedar livet leker med mig just nu mycket löser sig och mycket blir bra men i mitt huvud bilr det inte det. skolan har jag hamna efter i och varit borta mycket i och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det den här terminen men måste rädda nästa termin :( hemmet ja det har inte funnits någon ork det blir stökigt man gör ett tyck men när man e så här trött känns det bara som allt kommer tillbaka igen lika fort .. jag tänker mycket på hur min underbara mormor mår och hur jag ska kunna finnas där på det bäta sätt men jag känner mig inte själv hel så det e svårt. jag har nog alldrig varit så här deppig :( jag tror jag skulle behöva släppa allt ett tag och få vila upp mig men sånt händer inte tyvär :( bara att kämpa på nu har jag iallafall skrivit av mig :)


RSS 2.0