Heter det sankmark eller sunkmark?

2010-06-26 - 16:34:42 / Kategori: Dagar : )

Vi åkte förbi ett ställe här om dan som va lite dåligt typ träsk aktigt karn sa sankmark och jag skratta och sa att det hette sunkmark men tydligen så är sankmark det rätta bara att många använder sunkmark jag har aldrig hört sankmark men man lär sig nått nytt varje dag vad säger du ?



så här sa som på 118 100 svar:

Heter det sankmark eller sunkmark?

Det heter sankmark, och är en vattendränkt mark- likt ett träsk. Många kallar det sunkmark, men det korrekta är naturligtvis sankmark!


Dagar. . . .

2010-06-14 - 19:13:24 / Kategori: Dagar : )

Ja dagarna går och går känns inte som jag gör så mycket nyttigt och inte så mycket roligt heller. Här om dagen städade vi dock lägenheten riktigt ordentligt alla lister med mera finns blev det men det blir lika fort skitigt igen:(
Min koloskopi gick bra men det va något som jag inte vill va med om igen och jag tänker inte ljuga det är ingen liten slang och det känns obehagligt som fan blä. men nu är det över yeee :D Nu har jag bara en sak kvar att gå och vänta på hoppas det går fort fast den chansen är liten :( saknar mamma lite skönt när hon va nära men nu är hon långt bort tråkigt . saknar mina nära vänner också som bor så långt från mig :( tråkigt skulle behöva dom nu just nu. hmm sthlm om några dagar då får man kanske träffa en av mina underbara vänner hoppas saknar ju så :( tråkigt att inte ha så mycket vänner som jag brukar ha runt mig :( just nu känns sommaren inte kul bara tråkig och ivägen för det ända jag längtar efter just nu... ähh återkommer när jag har nått kul att skriva..

sotis sune 
me lukas me

hah hahah

bröllopet  me


RSS 2.0