dags att skriva lite nu!

2010-01-17 - 19:39:38 / Kategori: Dagar : )
ja jag har inte skrivit på ett tag för jag har varit lite seg och deppig urch läser alla hon e ju ofta deppig ja just nu känns det så.. skolan har börja och det känder okej men jag skulle ju vilja att det känder ännu bättre men jag ska vara nöjd bosse e ju tillbaka en lärare jag går mycket bra med i skolan super skönt. men nu e skolan ändå igång då är det sköta som gäller. hände en liten olycka med bilen i förra veckan lukas skulle åka till motala men bilen starta inte han fick hjälp av kill kompisar gick inte först sen fick han igång den jag va i skolan då jag tänkte skönt då funkar det igen men icke sen ringer lukas och berättar jag satt i bilen sen börja det ryka i motorhuven sen kom det in i bilen jag körde körde in på en parkering han la på att han körde mot rött också haha kul :P inte kul att det rykte men att han va lite orolig för han hade kört mot rött :) sen ringde han och försökte få hjälp jag kände mig hjälplös som va så långt i från han och första dagen i skolan :S men han löste det själv han ringde en gammal vän som va super snäll och kom och hämta han och bogera bilen till vadsena sen e det så att han e en super kille på bilar så han sa att han skulle hjälpa oss med den också super tycker jag jag menar hade kosta oss massa och lämna in den nu kostade det oss bara ett hjul som hade gott sönder och remen som hade brunit upp och sen gav vi så klart peng till tim som hjälpt oss då så 1500kr gick det på hade det varit verksta runt 2000-3000kr vi hade tur tack tim :)

saker som stör mig lite just nu som gör mig lite deppig är nog att min pappa är med på sats reklamen på tv han e med i hela reklamen typ man ser det bättre när man pausar och kollar på youtube videon när jag såg det på tvn va det la e säkert han men va inte säker nu e jag kul för han att han har framgång och allt sånt tråkigt för mig att jag inte känner han men jag ser han varje dag på tv och jag kan inte välja bort det då måste jag liksom tänka på idioten varje dag då tänker man mycket ingen på hans jobb eller han tjej som han just nu har som e typ i min ålder vet att jag finns skulle jag komma till hans jobb och säga att jag vill se han skulle det nog förstöra hela hans liv för han har nog ljugit för många för det e han bra på. så om jag en dag bestämer mig för att möta han är det då mitt fel att jag förstör hela hans nya värld där jag inte existerar ? NOG OM IDIOTEN. 





snart ska mormor opereras sånt som gör mig lite orolig för mycke saker jag vet inte hur allt går till plus jag e inte där försen på fredag och jag skulle vilja va med henne nu innan och hela vägen efter för jag vet att hon skulle behöva mig och alla andra men mamma e långt bort och anette har ju barnen som e så små så jag e la den ända som skulle kuna ta hand om henne men jag har ju jävla skola... men vi ska ju iallafall hälsa på henne i helgen som tur.. men jag kommer tänka på henne hela tiden av verenda minut som går hoppas hon vet det...

jag har blivit lite små sjuk på allt också känns inte alls kul man vaknar med versta klumpen i halsen och det gör ont och man nyser hela tiden så iriterande lukas har också blivit lite förkyld gör att hemmet ser ut som det gör vi orkar inte riktigt och i morgon börjar han på praktiken så då lär han komma hem helt slut efter dagarna med alla barn skulle jag ha varit iallafall. nu sitter han och spelar bil spel på tvn han e ganska inne i sånt när han väl spelar gulligt att se tycker jag :)

nu tror jag att jag har fått skriva av mig lite behövde nog det nu ska jag ta det lugnt i morgon e det skola igen upp tidigt och se glad ut till alla även fast man kanske inte är ..

RSS 2.0