Bal om två dagar!

2008-05-08 - 20:53:51 / Kategori: Allmänt
Nu är det två dagar kvar till min mammas bal i morgon fyller hon år dock GRATTIS mamma :D så veckan har varit i stort sett fixat allt med bal kläningen lukas mamma har hjälpt mig tack ;) sen har jag skrivit ett arbete om fobi också men är inte riktigt klar än men kommer bli snart.
   

sen har vi varit och kollat på allt folk som börjar röra på sig nu man ser alla går hand i hand och äter glass och myser :) har ätit första mjukglassen å va god den va :)
   

i dag har vi städat och varit nyttiga bara säda hela dan :( joobbigt va det men god sallad åt vi sen och fruktsallad har jag ätit i veckan också gott.Idag handla jag massa frukt så blir nog en till fruktsallad ikväll.
   

      

sen har det varit skola också och målat lite som vanligt gud va fint:D.
  


Länge sen jag skrev.

2008-05-03 - 00:32:03 / Kategori: Allmänt
har hänt en del sen jag skrev sist hmm blev ett långt uppehåll har inte orka skriva riktigt :( men jag har försökt dokumentera allt jag gort med min mobil så jag ska försöka berätta lite av vad som har hänt om jag kan :)
sesså var ska jag börja jag har ätit massa god fruktsallad sen har jag varit med min underbara pojke och kolla på solnedgång mys med sommar..

  



När pengarna kom va det dags att skaffa klänningen till mammas bal som är i helgen ska bli kul :) sen har jag klottrat mycke i ren utråkhet som jag också har tagit kort på hehe ;) sen har jag träffa min vän linus som jag också tog kort på hehe men han ville inte stå still..
 
       
 

Sotis har datat med mig.. och jag har gjort efterätt..
 


sen till i dag i dag har jag gått upp klockan halv 8 på morgonen på en ledig dag för att stå och frysa ute gud va kul lukas skulle leka skadad till scouterna för dom skulle lära sig 112 och andning å sånt svin kalt va det.. sen har vi varit hos lukas mamma och fixat med min klänning och lite sånt sen när jag kom hem va det dags att börja baka blä till mammas bal för mycke folk har bakat 50 bullar två gånger nu inge kul alls. lukas hjälpte mig lite hehe just då fånga jag han på bild ;) sen har vi tvätta och nu tro jag jag ska somna på golvet.. MEN mina underbara grannar spelar så förbannat hög musik så jag kommer nog inte somna än på ett tag okej om det va bra musik men det är skit musik nästan allt och om det är nått man tycker om spelar dom den typ 8 gånger samma kväll sen har man tröttna på den låten, tack så mycket för det..

 

     

RSS 2.0