på väg

2009-04-26 - 22:30:17 / Kategori: Dagar : )

Nu är mamma och peter snar på väg det känns inte som dom kommer flytta än med känslan kommer väl snart .. maskerad i fredags det va la trevligt men lite mycket drickande för endel plus vi gick hem ganska tidigt men det va trevligt.
i morgon har jag prov i svenska verb adjektiv och sånt skit jag förstår mig inte på det simma simmade simmat simmad okej lite förstår jag det men va fan simma sam summit summen vem fan säger jag har varit och summit suck varför ska man kunna sånt..

måste lägga upp några söta bilder på en maine coon katt så söt och två söta Papillon Chihuahua  blandrarer som jag skulle verkligen vilja ha :) 

Maine coon   såå söt    såå söta  




vi me love puss
vi igen  :) mycke vi 


 


lite allt

2009-04-17 - 14:50:19 / Kategori: Dagar : )

lite bilder på tröjan jag designa till min underbara kille och nu har töjan komit och lukas blev hjätte glad :) som tur e :D datumet på tröjan är när vi blev tillsammans. vi ska fixa bilen också så den blir lite egen sånt e kul tycker vi så vi ska sätta på klistermäsken på den :D..vi har också en vitebord som e så mysigt när någon av oss skriver på den man blir så glad älskar det..en bild på hello kitty som min underbara sabina har måla hon e så duktigt tycker jag ..

hihi  datum och tjänor fint  kärlek betyder täcknet  lukas 

hiih  gulligt  klistermärkena till bilen  klistermärkena till bilen






tänker på lilla Bonzo ...

mycket just nu

2009-04-14 - 19:28:38 / Kategori: Dagar : )
ja då det är mycket just nu i går va vi ute och packade med mamma och peter som att dom ska flytta snart känns lite jobbigt men jag klarar mig visst kommer det bli ovanligt att inte stöta på sin mamma i affären eller på stan som jag gör ibland hmm känns som attt det kommer kännas lite ändå.. i dag va det skola igen mycket att göra suck man vill inte äns tänka på det. i morgon ska vi ut till mamma och peter igen och hjälpa till det känns i kroppen när man packar saker man blir lite seg efter.. vi har fixa nya sommar däck till bilen lite desperat så där inga pengar hade vi till det men vi hade inte heller några sommar däck som gick att använda så det fick bli ett måste dom va dock fina och lukas ville gärna ha dom som att körde till motala spyfärdig under tiden på väg ditt vi måste ha dom jag vill ha dom aj aj aj ... peter har fyllt äldre också i söndags så nu är han 44 år  grattis på dig du blir äldre. kollade nyss på yes man den va bra men inte lika bra som jag trodde men den va kul älskar tjejen som är med hon har en super skön röst och ser super bra ut tycker jag..

 
nya fälgarna   prisenter till peter  peter fick prisenter  bilen med nya fälgarna
fälgarna

 någon som ville packas  Zooey Deschanel såå söt


lördag

2009-04-11 - 19:22:21 / Kategori: Dagar : )
i dag har jag sovit länge sen har lukas solat lite på balkången med katterna lill kissen älskade att ligga på bordet i solen hon :) sen har vi varit ute på en promenad genom stan och strandpromenaden riktigt mysig åt en glass i solen coola kartånger nu tycker jag :) nu ska vi snart äta god mat och kolla film en super mysig dag dock lite bekymer om bil däck till sommaren har vi råd med nya då blir det fattigare i sommar suck varför pengar.

sötis  sötnos  

 fint  fint igen  vackert fint
yeee

sthlm

2009-04-10 - 21:38:04 / Kategori: Dagar : )
Nu har vi varit i sthlm i några dagar mäst träffat lill kusinen och min moster och min underbara mormor och tagit det lugnt så det heter duga.det har varit mycket god mat och mycket trevligt selskap, lite bilder inte så mycket texst men men :)

mums  mumma.. hemma gjord jam  mys middag 

mums  mys mat  mysigt  två glada när vi kom hem

Fredag Lördag

2009-04-05 - 19:12:05 / Kategori: Dagar : )
två mysiga dagar :) i fredags va vi här hemma med Sabina och Galina vi grilla inne som det blev så sent så va det lite kalt ute då men det va super väder ute men det blev riktigt gott vi prata kollade på tv och myste en super trevlig kväll tycket jag :) Lördag vilken dag fan va skönt det va igår det va super varmt ute och på kvällen va den varmt också helt vindstila på lördagen på dagen tvätta vi bilen och va ute med sotis han blev glad att få vara ute lite tror jag :) på kkvällen bjöd sabina och galina på mat till oss på internatet vi åt god mat och kollade lite tv och prata och skratta gott :) men fick tyvär gå hem tidigt som min älskling har problem med magen men det vart  ju en super kväll ändå :) :D

Och lukas och jag kommer få en bra sommar som vi har sett våra första varsina fjärilar gula riktigt gula också ..

grilla inne :) hehe mys jam gott med tzatsiki sabina

fint vår fint  muums

sötnos

I dag åt vi god middag med lukas mamma och pappa och prata lite om lukas student :) ska bli kul :)
I morgon åker jag och lukas upp till min underbara mormor det ska bli så kul att träffa mormor hasse och hundarna det va ett tag sen nu och man saknar dom när det blir så här långe hmm men i morgon jippi lång resa först bara suck ...

  jag tyckte den blev så fin lukas fina bild :)
myskväll i veckan

RSS 2.0