lite trix och fix

2009-01-24 - 00:31:43 / Kategori: Dagar : )
lite bilder på mig några som är lite trixade :) Tråkigt med samma bild men det va kul att göra just den bilden :)


cool
  jasmine

Grön  Blå cool

vanlig

Massa tankar.

2009-01-21 - 22:37:32 / Kategori: Dagar : )

Dagarna går till att tänka och sånt gör jag tydligen förmycket eller jag tycker iallafall det själv hehe. vad jag tänker på just nu ja det är mycket tex om jag ska klippa mitt hår till någon frisyr eller kanske kort eller kanske bara ta topparna hmm jag vet inte riktigt men jag vet att det börjar bli risigt :( tyvär.jag vill ju ha lågt men vill ju också ha någon stil på det hmm.. sen tänker jag på min vikt som jag nästan alltid gör nu när jag har blivit så enorm tråkigt nog jag gillade att vara lagom en gång i tiden jag vill inte va som andra tjejer dom är i storlekn s och xs som säger att dom är tjocka utan bara VARA lagom mellan M och L tycker jag låter bra men jag har ju gått över det och jag gillar det inte jag kollar på bilder och jag såg så pigg och frech ut innan det gör jag inte längre det känns dom jag börjar bli gammal i mitt utsende och det vill man ju inte nu när man snart fyller 22 fy fan.. sen tänker jag på mycket vad som kommer hända längre fram men vem gör inte det liksom alla går la och tänker på jobb och vart man ska bo ..Förut visste jag var jag ville bå i sthlm så klart men jag känner inte så längre jag känner mer åt att stanna i östergötland och flytta in i ett mysigt litet hur med öppen spis och kanske en mysig källare med bastu eller nått i det hållet :)  i allafalla kommer jag försöka göra så gott jag kan att få allt det här till att jag blir nöjd just nu är jag inte det förutom med min älskade pojkvän tur att jag har han iallafall hehe :)

gammla bilder

me  me  jasmine 
fin egen kär hehe  me  jag gillar inte att jag gör så där med munen hehe


Hehe

2009-01-20 - 21:22:53 / Kategori: Dagar : )
tänkte inte skriva i dag men jag kom just på vad min kära pojkvän gjorde i natt och det va lite roligt så det är jag ju bara tvungen att skriva :) Jag ligger och sover som vanligt och helt plötsligt är det någon som drar som fan i min kudde och mitt huvud hamna utan kudde i sängen jag vaknar bekymrad men tänker ähh det va la inget sen märker jag att jag saknar en kudde jag kollar runt mig sen märker jag att min pojkvän ligger och myser in huvudet i just min kudde jag blir lite bekymrad Jag : harklar mig  Lukas : mmmm  Jag : du har snott min kudde. Lukas: mmm Jag : kan jag få tillbaka min kudde. Lukas Mmm. Jag: bra  Lukas : kastar kudden på mig. Jag : bekymrad men somnar om . det va lite små kul natt :)
hehe kudde

Sen har jag också färga håret som min mormor antagligen kommer hata men men nu är det svart och jag trivs med det lite mer nu som att det är så slitet och nu syns det inte lika mycket som innan.

me   me

katt softis.
sötnos  mys

En till skön helg :)

2009-01-18 - 19:07:30 / Kategori: Dagar : )
Fredag- åkte vi till linköping vid fyra tiden kollade lite i några affärer jag och lukas köpte en ny cd till bilen som nu är insatt :) av lukas systers kille tack så mycket för hjälpen det va snällt :) sen iallafall gick vi på kickobar i linköping som vi alltid gör om vi ska äta god mat och ha det super mysigt och trevligt som vi hade sen gick jag än en gång och tittade på twilight visst alla tycker jag är knäpp men jag älskar den filmen. sen åkte vi hem och jag har lyssna på Robert Pattinson sen vi va på bion jag gillar hans låt som är med i twilight och jag gillar hans röst mycket plus han e ju vampyren i twilight:D Tack mamma och peter för den goda maten och den mysiga bion super mysigt :)
soppa  mums igen haha   lukas efterätt   min efterätt
vi :) mamma och peter :)


Lördagen- tog vi en lång sov morgon och det är skönt men man blir ändå lite tröttare men men :) sen efter den långa sovmorgonen skulle vi på middag hos lukas mamma och pappa. Vi åt mat som va god och lukas syster med familj va där också och det är alltid trevligt :).. sen va det hem och ta det lugnt och titta på tv lördag kvällen hade ont i ryggen aj :S
vi åt lutfisk som inte riktigt är min grej som att det inte smakar så mycker och konsistensen är som gello uhh så åt potatis sås och falukorv hehe :)
vi åt lutfisk och potatis och sås så som på bilden :)


Söndagen- i dag har vi varit i linköping köpt in lite som behövdes och badat på romerska som är mysigt men i dag va det mycket folk då är det inte lika mysigt som om man  är själva men det är skönt ändå men det brukar ju inte vara så mycket folk men men .. sen gick vi på maxi och öbe och köpte ny katt ställning :) nu ska vi mysa framför tvn :)
romerska  romerska

mysa

Helgen

2009-01-11 - 21:23:32 / Kategori: Dagar : )
helgen har gått otroligt fort man hinner inte med så mycket och inte känns det heller som man får vila ut även fast man sover länge i helgerna :S helgen har iallafall varit helt okej i fredags tog vi det lugnt och kollade på film och myste i soffan framför tvn :) i lördags tog vi sov morgon och sen gick vi ut på en liten promenad och köpte bingolotter :) och sen på kvällen åkte vi hem till susanne och svante och kollade på film och snacka lite riktigt trevligt faktiskt som det dock alltid är när vi är hemma hos dom och nu är det ju super mysigt som dom har ett eget litet hus och deras katter är ju bara för mysiga :D Sen i dag har vi gjort det som är lite tråkigare lukas har tvätta och jag har damsugit lägenheten sånt som inte är så kul men som måste göras lite då och då sen nu på kvällen har vi kollar på film IRON MAN som jag inte tyckte va någon höjdare direkt men den va okej och sen har vi spela bingolott känner mig som en tråkig tant men jag älskar tanken att man kanske kan vinna en miljon eller en resa till thailand för några tusen :D jag van dock inte en miljon men en ny lott ;) det är ju en changs på en ny miljon :) i morgon är det skola igen fy och blä man längtar ju till vecka 8 som är vårat sport lov :D skönt ska det bli och kul att träffa mormor också :) jippi...

susanne och svantes kissar  Min kisse lite slapp  Någon som är gosig  bingolotto

van en ny lott yes hehe  iron man

Snart helg igen skönt :)

2009-01-08 - 22:52:35 / Kategori: Dagar : )

Ännu en dag i skolan den har dock varit helt okej lugn och skön :) har varit lite trött och grinig sen jag kom hem dock inte så bra går ju ut över dom man älskar som mäst men men förlåt älskling :) har köpt massa god frukt och tagit det lugt nu ska jag snart sova ville bara lägga ut bilder på fina huset i vadstena och på fruktkorgen som såg skit nyttig ut :) haha och på den kusliga källaren hos oss när jag hämtar min cykel är jag lite på min vakt men ändå trygg i den så :) sköt att ha kameran igen hehe :)

fint  fint:)  frukt  buuu

buuuhuu  apelsin juice  mums   me


Så va det dags att skriva igen!

2009-01-07 - 18:50:28 / Kategori: Dagar : )
Nu har det gått ett riktigt långt tag sen  jag skrev senast. Jag har ju åkt runt mycket innan julen och sakt god jul till alla och sen den 23 kom vi till tumba och började ta det lugnt gud va skönt det va att inte behöva gå upp nästa morgon och resa igen phuu. skönt va det men vad hände efter julafton jo jasmine blev sjuk sjuk som bara den jag hade ont i mitt huvud som bara den jag hade feber och kunde knapt gå ut sängen blä det va ingen höjdare direkt. Men det blev spela kort med mormor och lukas vi satt och spela skip-bo som har varit riktigt trevligt :)
och undarna har varit lika spring glada som alltid :) och det har varit trevligt att träffa Min Moster och familj.
Nyår va vi hemma hos ankan en liten stund och hälsa på trevlig trevligt :)   Och nu har jag och lukas varit förlovade i två år jippi:)

wow :)
Skip-bo   hundarna springer fina   hihi

söta jasmine    puss  nyår

sen dan efter nyår begav vi oss hem som att jenny var här i vadstena och jag ville inte att hon skulle ha det tråkigt :) så vi skulle åka tidigt på torsdagen efter nyår men det blev inte riktigt som vi tänkte oss bilen hade vi låtit stå för länge utan att starta den så vi va tvungna att försöka med startkablar och allt sen när hasse körde runt på lukas gick den tillslut igång skönt  jag va så orolig att vi inte skulle koma hem den dagen. Väl hemma träffa jenny super trevligt att se henne igen det va ett tag sen tuvär för länge sen tror jag :S
sen har vi lekt med henne sen vi kom hem spela buzz och kollat på vänner så klart :) och hängt det har varit riktigt trevligt och i dag åkte stumpan hem tråkigt men sant kommer sakna dig :)

sötis  haha vi kunde varit snyggare  hehe någon som gillar den burken  Hej då jenny :(

Nu till sagan om min kamera HAHA jag har ju varit utan min kamera nu i snart två månader den har varit försenad två gånger och lång tid också i måndags skulle jag åka och hämta den men det va tuvär försenad igen det störde mig som bara den tänkte inte nu igen men på tisdagen fick jag ett sms om att den va klar äntligen jag va super glad jag hoppade upp ur sängen även fast jag va trött som en sengångare så villa jag iväg direkt när jag kommer till onoff står jag och väntar på att få den sen fick jag den och gick ut och hade min kamera jag va så glad sen skulle jag kolla på mina bilder jag har tagit det finns ju en play knapp där man kan trycka och se dom gissa jo den va TRASIG jag störta in i afären igen arg som ett bi när jag kom fan till killen prata jag lugnt och sansat och även fast jag va super sur jag berätta att jag väntat två månader på den och inte haft den under jul och nyår lukas frågade om man kunde få en ny men han sa att tyvärr gick inte det jag blev så arg ledsen så jag kände hur tårarna börja komma han harkla sig sa att han skulle kolla vad han kunde göra och gick i väg. Jag fick en ny efter 2 månader fick jag en ny tack för jag fick en ny men efter två månader phu. snipp snapp slut så va sagan om kameran slut för den här gången och föraltid hoppas jag.

kameran

Sen i dag va det första dagen i skolan jag va där två timmar tror jag phu det va lång tid :) ;) hehe haha. fick shusi här om dagen också super gott mums. Och tack mormor och hasse för dom fina säng kläderna mys :)

skolan sushifint:)

RSS 2.0