En bra dag !

2009-07-29 - 22:04:17 / Kategori: Dagar : )
igår bestämde jag mig för att jag och lukas skulle gå i skolan och plocka lite svamp efter lite tjat i morse kom vi iväg och jag hitta lite svamp bra för att vara första gången på super länge och sen va det så mycker blåbär och jag bestämde mig för att göra paj så vi plocka det också och fick fina fingrar :) så i morgon blir det blåbers paj :) jam sen har vi varit på nostalgin super mysigt och så en super fin bil ;) as snygg ju och köpte goood glass men lite förstor hehe lite av glassen fick åka i skön ;) hehe oj då :Pskön dag nu känns det i mina fötter ...fredag åker jag till jenny ska bli super kul är lite nervös för buss åka ensam och så va länge sen :S men hoppas jag slutar tänka på det och att blir bra ska bli kul hoppas jag..

lukas i skogen  kantareller mycke hallon va det också  blåbär  lukas :) massa gott  blå händer  hihi
där går han med sin påse mums mumsigt fin 

fin fin mjauu höger e min llite för stor ;)hehe

liten runda på stan innan storhadling

2009-07-28 - 16:40:31 / Kategori: Dagar : )
jupp nu har vi handla mat så vi har skönt och jag köpte mig ett par flip-flop för 24kr tycker jag va lagom :) och ett par söta skor för 199kr rea på alla skor jag köpte :) sen köpte jag en nny kräm och och parfym till krämen så nu har jag kräm parfym deo som luktar lika och super gott love it shampo kvar ;) sen köpte jag en tröja riktigt nöjd 199 kr också hihi ;) prfym och kräm 199 parfym kräm 99  också bra :) nöjd jasmine...
fina   sköna go she gosch
  tröja med häst kraft

inte mycket som händer!

2009-07-23 - 22:09:33 / Kategori: Dagar : )

Nej jag blogg typ inget alls nu tycker inte att det är roligt att blogga om att lukas va super sjuk att bilen gick sönder igen suck och att någon idiot i huset har snott lukas cykel som kosta runt 5000kr sån är fan inte kul. lite kul  har vi ju haft men inte mycket när man inte har allt för mycket pengar suck. men vi har varit på bio med sussane och svante och hans bror trevligt va det när lukas mage lugna sig :D fin bil och super bra film det va  en trevlig kväll. vi har hittat en super bra återvinning i motala där dom säjer massa bra saker :) super kul att gå där och kolla vi köpte en bäddsoffa den ingen stor men en liten som funkar :) sotis gillar den :) längtar nu till vi får lite pengar och skänninge marken :) 1700stånd ska bli super kul och kanske får vi super trevligt sälskap :D kul kul. har inte många bilder men kanske 4 eller nått :P


nya soffan som någon lojar sig i återvinningen  någom som inte liggar som en katt  vårat fina cykel lås   mina fina glas

MIna fina cola glas har 8 rosa :P och 2blå och 2 lila :)


på order av min mor :P

2009-07-08 - 23:14:25 / Kategori: Dagar : )
lite om min sthlms vistelse. efter att vi äntligen kommit upp efter mycket ommoment så va vi uppe skönt vi kom fram mot kvällen på måndagen så då va det att sova sen på tisdag gick vi till centrum jag och mormor för lukas behövde vara hemma stackarn så jag och mormor shoppa los lite super kul det va super länge sen jag shopa  lite nytt och kollade i affärer så yes lukas fick sig nya jens och så :P gud va kul det va tack för det mormor super kul. och lukas har spela lite på sin nya dator mario :D

lukas nya byxor lukas jeans   fin sköna
fin  luka nya dator
min fin
  min
fin 



Onsdag åkte jag och mormor till Min moster och jag ficck träffa min nya kusin axel och min gammla kusin också :P hehe super trevligt vi va ute och kolla när gilbert plaska i fontänen lekte och så en super trevlig dag.  efter att ha varit hos anette körde hasse oss til la rosa resturang och mormor och jag va lite själva och käkade god planka jam och gick sen hem tillsammans och prata trevligt :)

hehe skyll dig sj mormor jag jam



Torsdag blev en hemma dag tog det lugnt badade i mormors och hasses nya pool :P hehe riktigt mysigt sen på kvällen gick jag mormor och hasse på grekisk kol grills brar och åt god mat lukas fick med sån mat i låda hihi :P senare blev det skipp-bo med mormor och lukas kul.
kul hade vi mormor hasse  mormor hasse 
jag   jam

jag


fredag va fösta dagen som vi skulle ha loppis och jag såg fam imot det men när vi väl kom ditt började folk slita i allt och sänka och pruta priser mycket  saker försvann redan i början men det blev för mycket för mig och jag gillade det inte riktigt kanske om vi hade varit fler hade det varit bättre. så jag sura lite sen tiden på loppisen men det gick bra sen åkte vi och handla skräp mat och jag fick fler fina cola glas super nice och lite helg godis jam :) och sen blev det en lugn kväll med skipp-bo.
aldrig köpt så dyr glass  godis skipp-bo


lördag åkte mormor och hasse till loppisen jag och lukas va hemma och tog det lugnt gick ut med hundarna sen gick vi till centrum första dagen för lukas att göra nått kul att ha han me vi köpte nya kalsånger till lukas och leksaker till mathilda och sebastian som dom har fyllt år :) handlade go saker till grillning som vi gjorde på kvällen super mysigt. skippo- bo igen på kvällen :)
grillat mormor  fint
någon som tiggde lukas och cesar  hehe


Söndagen vart att mormor och hasse åter en gång va på loppis snälla som dom va plus dom tyckte la detva lite kul :) hehe .jag och lukas packade gjorde oss klara för att åka hem sen när mormor och hasse kom hem åkte vi till rast hage med hundarna kul :) sen åkte vi hem jag och lukas.
hagen hagen hagen hagen

hundar och mormor fin

mormor


i går va vi och stor handla och köpte en begangnad bedd soffa super kul :) och i dag va vi hos lukas syster och firade barnen lite och lekte trevligt :).

RSS 2.0