För den som är nyfiken på lägenheten

2010-09-25 - 21:21:28 / Kategori: Dagar : )



Stora rum
1 

stora rum från andra hållet
2 

hallen
3

sovrum
 4 

sovrum igen
5

Kök och toa tog jag inte kort på ser ut som vanligt :)


Jaha

2010-09-23 - 07:16:56 / Kategori: Dagar : )

God morgon säger jag för kl är 06:30 och jag är helt slut i kroppen :( i dag känner jag verkligen inte för att gå och jobba min rygg gör super ont och jag är sååå trött men man måste ju jobba om man vill ha pengar. Söndag ser jag verkligen inte fram imot då ska jag jobba från 07:00 till 18:00 jag kommer dö :P men det är ju pengar vad gör man inte för pengar.. Jaaa och i morgon kanske vi får nyckeln till lägenheten och vi börjar flytta in känns kul men på samma gång är jag så trött i kroppen så jag skulle vilja sova en vecka innan jag flyttar men det går ju tyvärr inte.men det ska bli kul ändå. Nu verkar det som det händer lite ang operation också hoppas det. skulle vara super skönt :) nu måste jag nog klämma i mig lite i magen sen iväg och jobba. bye




ungefär så där känner jag mig fast värre:P


trött

Ja aj min rygg.. 
aj min rygg 

Men det ger ju pengar tänk posetivt..

 pengar 

Ja kan man inte flytta allt i ett sådär ungefär :P
flytta


Jaha..

2010-09-14 - 22:15:56 / Kategori: Dagar : )

Ja ha i dag har man jobba på lecora det gick riktigt bra faktiskt men gud va trött jag va när jag kom hem är ju inte van vid att gå upp 05:45 och sen jobba till klockan 14.00 med något så ansträngande att packa och göra snitzlar tär på en vika kartånger räkna trycka suck.. men jag klara mig och va hyffsat duktig tycker jag.. dock somna jag när jag hade ätit när jag kom hem hehe helt slut va jag och inte ville jag vakna heller men va ju tvungen:( 

fan snygg man va på jobbet då :P
hahaha

Va lite trött efter jobb men kissarna tyckte det va mysigt.
sov


Kolla min hand :P sknasigt
kolla min hand



Igår va lukas super duktig igentligen ville jag jag va duktig och lämmna blod tänkte jag, jag har ju ändå så mycket varför inte ge lite till någon som behöver det liksom. Men jag fick inte pga min vikt och för dåliga kär.
men tanken va ju bra eller ? men jag fick ju med mig lukas och han fick lämna blod massa 450ml hihi hoppas det hjälper någon:)

 lukas


   

Ser lite trångt ut

trångt

Några bilder från kolmården jag gilla.
men bilder tagna med mobil därför inte som bästa.

giraff

giraff

lama

lejon

mina fovoriter

<3

mini apa


Yee

2010-09-08 - 22:36:25 / Kategori: Dagar : )
Jaha nu är det bara 17 dagar kvar tills vi eventuellt får nyckeln till lägenheten fy fan va kul det ska bli :) jag längtar som fan. Köpte in lite mer nytt från ikea massa olika saker i valnöts färg bord hyllor med mera ska bli kul att se hur det blir i lägenheten lite nya gardiner skulle vi bara behöva nu och snygga mattor men allt i sin tid.






räddade en liten kisse här om dagen han va hungrig och ensam vi vet inte om han hade nått hem men vi satte upp lappar i hela vadstena men ingen har hört av sig än. vi kände dock att vi inte kunde ha kvar han här även fast alla katterna gick ihop konstigt bra. så jag ringde en underbar vän som haft katter innan och hon sa jag tar den så länge och om ingen hör av sig har jag kvar han, underbart när saker löser sig.

kissen  


Tänkte slänga in lite om Tess och Fian som vi umgås med väldigt mycket just nu, jag tycker verkligen mycket om er och vi har super kul tillsammans jag tror vi kommer va vänner för livet älskar att ha några som är mogna och inte som andra. ni är pärlor och tack för att ni hjälper till så mycket <3

Fian      Tess   Tess Och Fian 

Tänkte att alla e nyfikna på vår nya lägenhet..

2010-09-01 - 21:57:28 / Kategori: Dagar : )

här kommer lite bilder en planlösning på exakt hur lägenheten ser ut och ungefär hur vi ska ha det men dock inte dom färgerna. lite bilder på våran nya soffa och data stol och sängram som vi köpt begangnat men som är i super bra skick. och sen en bild på mitt nya hår love it ..

lägenhet säng soffa  hår
sovrum från fönster.

 sovrum
sovrum från andra hållet
 sovrum 
toa
toa 
hall
hall
kök från ena hållet
 kök
stora rumm
stora rum
kök från fönster
 kök igen
balkång
balkång


RSS 2.0