OJ

2010-07-30 - 00:00:13 / Kategori: Dagar : )
Ja oj va man är dålig på att skriva blogg Hmm men kanske är det posetivt att jag har lite annat att göra :P
Nu har jenny varit här i en vecka har varit sjukt roligt och sköt att ha henne här haft lite att göra plus man kan snacka massa skit och sånt. och nästa vecka kommer mormor ska bli så kul att hon kommer hit va längesen nu hon va här vi ska gå på skänninge marken och äta massa gott ha mysigt och bara kramas saknar henne så när det är så längtid mellan gångerns vi ses :(. vi hitta en dröm lägenhet på blocket några som bodde i ett hus som bodde på nedre våningen och hyrde ut övre nytt kök och badrum öpen spis 93kvm hur bra som helst 4400i månaden hade varit super men någon annan han före oss synd :( men nu har vi bestämt oss att leta vidare ändå och nu vill vi verkligen flytta börjar bli jobbigt att bo här, det är så litet och vamt nu på sommaren. hoppas på att hitta nått finnt snarast. alla får hålla tummarna att vi hittar nått fint snart.
Nu ska jag nog försöka sova i morgon ska jag till ungmöjloghet som det heter ditt dom skickar än om man inte har något jobb och är inskriven på arbetsförmedlingen suck säger jag bara men changsen är att man får pengar så det är ju bra men ändå jag hoppas på att lecora hör av sig så man får ett jobb istället iallafall vikk...
god natt lite bilder kommer nog i morgon om man kommer iihåg:P

En bra film

2010-07-01 - 22:29:57 / Kategori: Dagar : )

Kollade nyss på filmen Hachiko a dog story jag gilla filmen super mycket och grät så klart genom halva filmen en film som bevisar hur trogna hundar kan va mot oss människor. Att inte kunna förklara för hunden är det hämska.
se den här filmen den är bra jag gilla den mycket och den är baserad på en san historia och det är så häftigt att det faktiskt finns en hund som va såhär trogen och en statyr.

bra film    Den riktiga Hachiko
   


RSS 2.0