skriver av mig

2010-05-02 - 01:48:55 / Kategori: Dagar : )
Jag tänkte skriva av mig lite nu när min karl tänkte titta på en film om amrekansk fotboll jag är inte så förtjust i det han va oräker på om han ville se den efter 3 sikunder Han: nej jag vill inte se Jag: va du har gett den 3 sekunder Han :men den utspelarsig ju från att va år 1975 Jag: men va fan ge den en chans Han :Mutter och kolla vidare.. Just nu kollar vi får se :P Iallafall jag har varit hos läkaren i veckan tyvärr verkar det som jag har virus i tarmarna men dom ska kolla upp det mer jag ska få göra en sån obeaglig koll som heter Koloskopi googla det om ni inte vet vad det är ursch säger jag bara men man vill ju veta om man är sjuk i tarmarna :( dum medicin har jag fått också jag gillar inte medeciner jag tycker inte om det jag vet inte varför gillar det bara inte tror man kan leva bätte utan fan kolla bara biverkningar man får av medeciner men jag känner att jag måste äta dom just nu bara för att klara skolan och allt sista tiden och kanske komma igång med nått nutt någon gång när jag har tiden ska jag försöka hila mig själv. Sen är det eventullt prat om en gastric bypass oj va man lyssnar tänker och känner just nu känns det som en sak jag verkligen vill men jag kan ju ändra mig jag läser på mycket bloggar om tjejer som gjort en sån här grej alla säger att dom är super nöjda och att det inte alls är någon genväg att man får kämpa på som vanligt och att godis sug och sånt det försvinner liksom inte så man måste ändå fortsätta att kämpa. men vad jag läser känns det bra det läker ganska fort man kommer igång med det man ska ganska fort efter magen kan dock krångla lite efter men hallå jag är van :P kul att se andra tjejer som gjort det deras resultat och före och efter hur dom kände och hur allt gick till känns kul att läsa jag kommer också skriva om min väg genom det om det skulle bli av.. många tjejer har dock varit singlar och åkt in själva och gjort det här och man har läst att det varit ensamt känns skönt att jag har min lukas som kommer stötta mig till 100% i det här <3.
jag känner iallafall att det är mitt beslut att ta om det här min kropp mitt liv.
igår va det valborg fick se en mysig brasa myste med älsklingen vid den mysiga brasan blir sån mysig känsla love it. nu måste jag sov dock söndag i morgon men sen är det skola måndag igen..  skriver kanske mer i morgon.

P.s Lukas kollade inte klart på filmen :P han fastna i att läsa på bloggar om gastric bypass skönt att han är lika nyfiken som jag betyder att han bryr sig skönt .

mig valborg  hår brasa

RSS 2.0