2011.05.02

2011-05-02 - 21:55:40 / Kategori: Dagar : )
OJ oj det va länge sen jag blogga kan jag säga phu vad ska jag nu skriva om så mycket som har hänt sen sist jag skrev nått här. Lite om varför jag inte skrivit är mycket psykiskt att bo 3st i en 2a med 3 katter är lite krävande för psyket så har varit lite knepigt att tänka på bloggen tillexempel och mycket annat. Men nu har allt löst sig med min vän som nu äntligen fått eget och vi har en lägenhet för oss själva igen underbart :).

Nu om operationen.
Ja nu är det ca4 månader sen jag operera mig och som att sitvationen har varit lite knepig här hemma så ska jag va ärlig har inte kunnat sköta maten eller nått annat heller. dock har jag gått ner 19kg sen jag börja min resa.
jag känner verkligen att det känns jobbigt när man inte trännar för det gör mig pigg och glad jag orkar sjukt mycket mer och kan springa och sånt lite lättare nu så himmla skönt. som att gå ut och dansa är sjukt härligt igen nått jag älskar men inte har vågat eller orkat. nu vågar jag och orkar :) man skulle ha lite mer pengar bara så man kunde gå ut mer :) ha ha .. men just nu står jag lite still i viktnedgången men jag tror det är ganska bra och vanligt som jag har rasat så mycket innan liksom. men nu känner jag mig verkligen som en ny mäniska glad pigg vågar va ute göra saker med mera :)  nu väger jag 88kg så från 107kg till 88kg känns lite skildnad :) folk får tänka på mig så jag får i mig maten och så som jag ska från och med nu :)


Lite bilder innan och nu...


                                     

                              

RSS 2.0